tisdag, december 19, 2006

Länkarna och presentation

Jag har tänkt ut lite principer för vilka jag länkar till. Därför ryker Onekligen, men det betyder på intet sätt att jag tycker hennes blogg har blivit dålig eller så.

In kommer istället.... Låt mig presentera:
Stationsvakt!
En blogg jag läst väldigt länge. Som jag tycker om för att den där stationsvakten, som faktiskt är just stationsvakt på riktigt, tänker på de där ibland till synes små, men ack så finurliga sakerna. Och han inte bara tänker på dem, han skriver om dem med. Inte nog med det, han skriver bra. Han kan också en massa, och ger bra tips om program och så. Och inte nog med det, ännu en gång, hans blogg är snygg också. Supersnygg!

Och låt mig nu få uppdatera med: ...trumvirvel...
Helena! En otroligt smart och duktig tjej, som jag började följa när jag insåg att vi har en del gemensamt, och ändå inte alls. Fascinerande med sådana kontakter! Hennes blogg är inte "bara" en blogg, det är blider, det är böcker, det är filmer! Jag gillar speciellt hennes ett-foto-i-timmen-projekt.

Ni andra då, ni som läkar? Har ni kriterier och i så fall vilka?

7 kommentarer:

Helena sa...

Men nu blir jag ju nyfiken - vad är det för kriterier som gäller? :)

lisa sa...

Hmmm... Även du fattas på länklistan. Måste genast åtgärdas.

Kriterier:
1.Bra blogg
2. Någon form av kommunikation, t.ex att man kommenterar och svara på varandras kommentarer. Respons på ett eller annat sätt.
3. Det ska vara något mer än "bara en rolig blogg man råkat surfa in på".
4. bloggen ska uppdateras inte allt för sällan.
5. Om man inte är t.ex min man eller nära vän, för då kvalar man in automatiskt och blir inte struken i första taget. Om man inte ber om det.

SixesAndSevens sa...

Hmm... "dom som bor längre bort"... Bor dom i den andra spalten alldeles runt knuten från dig då eller..? :)

lisa sa...

Japp, det är det dom gör! På synavstånd till och med.
Det där med internet och träffa folk från andra sidan jordklotet verkar itne riktigt vara min grej...

Helena sa...

Å, nu sitter jag med ett fånigt leende på läpparna. :)

Jag har liknande kriterier. Folk jag känner får vara med utan större krav (i princip bara: ha en sida!), samt en del som länkar till mig. Annars är det viktigt med kommunikation - jag har några som JAG ganska ofta kommenterar, men när jag inte får kommentarer tillbaka räcker det liksom inte...

Jag har förresten lagt in dig bland mina länkar nu också! Jag borde strukturera upp dem lite, fast nu ska jag göra duktigsaker så jag får försöka hålla mig...

Helena sa...

Förresten dras jag också till bloggare som bor nära. Litesådär "tänk om vi blir kompisar"-aktigt. :) Jag har i alla fall klart lägre krav på mitt första intryck av en blogg om skribenten bor i Göteborg. Krav för att fortsätta läsa, alltså (jag är nog trött för jag ville få in det i förra meningen men lyckades inte).

lisa sa...

ja, det var ju det där med att internet gjorde världen mindre och man minsann skulle få nya vänner i Kina och Amazonas...