fredag, januari 12, 2007

Ny titel

Ni kan kalla mig Drottningen av Zuma nu. För gissa vem som är bäst i den här familjen på ett visst tv-spel? Ordningen är återställd. Igår togs alla poäng som går att få, nästan. Vissa har fortfarande inte klarat av sjätte banan, medan andra slog till med halva sjunde igår. Men det är ju tur för de som är på sjätte banan att de är just där, för banorna på sjunde är nog lite för svåra för dem... Mouahaha! Tror jag ska slå till med en Zuma-turnering för morgondagens intet ont anande middagsgäster!

Nämen oj, man kan visst spela det på dator med! Ett tips, till alla er tv-spelslösa. Så kan ni tjuvträna inför imorgon, då ni ska få möta den stora mästarinnan!

5 kommentarer:

Helena sa...

Weee, roligt! Fast... vad tusan ska man göra när man fortfarande får skjuta fast det inte finns bollar kvar att träffa? Det gav jag upp...

Det påminner om min gamla flashfavvo Flower Power http://www.smashingames.com/games/flowerpower.html
Fast Zuma hade kanske en smula käckare stuk. Fast Flower Power rules, för det är så roligt att studsa bollar i väggarna och att skjuta ner blommor bakom grejer så att massor ramlar ner. Eh, ja nu kom det in farbröder i vita rockar som ge mig en ny tröja, de säger att jag inte får spela mera...

Helena sa...

Aha... om man skjuter PRECIS där bollarna kommer kan man få dem att fastna fast man inte ser några bollar att skjuta på... wtf? Det var ju ganska tråkigt... Men nu kommer jag vidare, wee..! :)

(jag ljög uppenbarligen om farbröderna eftersom jag fortfarande spelar)

Helena sa...

Fast ALLVARLIGT? Hur kul är det att spela utan att se bollarna man skjuter på? Är det nåt fel på nätdemon eller?

Nu får jag inte spela längre på den...

Kanske en hint om att jag borde göra något vettigt?

lisa sa...

Hmmm... det där låter skumt. På tv-spelet kommer bollarna hela tiden, tills man fått "Zuma" eller vad det heter, då kommer man så småningom till nästa del-bana, när de bollarna som är "framme" har tagit slut.
Farbröderna i de vita rockarna är upptagna med mig ett tag till, så du kan lugnt spela vidare...

Helena sa...

Det fungerar bättre i PC-varianten än online-demon...