måndag, juni 18, 2007

Tips?

Vad ska man egentligen göra på sin så kallade fritid när man är så trött att man bara längtar till anständig läggdagstid? När det är jobbigt att läsa för ögonen går i kors, när man inte fattar vad de säger på tv? När varannan bokstav blir fel för att man på något sätt har ovantligt feta fingertoppar?

5 kommentarer:

johanna sa...

lägga sig o kramas med sin kära och prata lite grann o sen somna sött.

Anonym sa...

aha, du menar när man varit igång med 8 h timmars jobb, stadsbesök, tvätt, matlagning och disk i 14 timmar? man surfar lite och skjuter upp resten...

Cliff Hanger sa...

Det är bara att bita i det "sura äpplet" och gå och lägga sig, så blr det åtminstone bättre kvalité på nästa dag. Inte för att jag lever som jag lär... har känt mig så där trött idag, ändå sitter jag här och skriver kl 22.34, trots att väckarklockan ringer 04.55 i morgon... (men på onsdag och torsdag är jag ledig).

Hanna sa...

jag brukade alltid (när jag jobbade alltså) gå och lägga mig oavsett vad klockan var. sju halv åtta sisådär. jättehärligt att vakna och faktiskt vara pigg vid femsnåret. hu vad hurtig jag låter.

Helena sa...

Man sitter som en zombie och väntar på att ens blivande make ska höra av sig och beordra pannkaksstekningsstart eftersom det råkar vara pannkaksdag och det inte är mycket att göra åt att man själv är dödstrött och han inte kommer hem förrän efter midnatt...

Annars tyckte jag väldigt bra om sericeas förslag. Fast just idag måste jag peta dit tillägget att bli masserad. Det är inte bra att stå och skära saker på ett bord som inte räcker mycket mer än halvvägs upp på låren... aj.