tisdag, oktober 23, 2007

Principbeslut

Idag har jag tagit ett principbeslut. Trots diverse dissningar i obskyra krönikor, har jag bestämt mig för att ja. Jag vill ha alla mumintrollsmuggar. Som av en händelse kom jag över en av de sista limiterade för sommaren idag. Bra.

Oj. En stor del av min samling säljs för 800 spänn styck på tradera. Nu blir jag lite nervös. Eller så slipper jag pensionsspara. Gött.

8 kommentarer:

Cliff Hanger sa...

800 spänn styck! Jag fattar verkligen inte det. Galet!

Helena sa...

Alla? Det låter dyrt. :)

Jag har också två stycken som går för 800 kr styck på Tradera. Nästan så det kliar lite i fingrarna... fast de är ju en studentpresent...

lisa sa...

Det är helt tokigt, de är ju inte ett dugg antika, utan från mitten av 1990-talet!

Jag har alla som går att köpa för normalt pris, utom tre, nu. Så det blir inte så tokdyrt. Och så kommer det två nya per år. Ja, våra köksskåp håller på att sprängas, men vafan, det är min hobby.

johanna sa...

Men är ni helt knas eller? varför i helvete köpa en mugg för 800 spänn när man kan få dom för 150 i finland?

lisa sa...

Alltså, jag köper defenitivt inga muggar för 800! det är det folk på tradera som gör. de varianterna finns inte att köpa i affären, därför säljs de så tokdyrt på internet.

det konstiga är de som säljer de som finns att köpa i affärerna nu, på tradera.

johanna sa...

men folk säljer ju vad som helst. dom tror ju att om dom köper en i affären nu för 150 kr kan dom få 800 kr för den på tradera. puckon.
jag såg till och med en som sålde typ tio stycken som var helt oanvända. vad är det för fel på folk??

johanna sa...

btw, min syrra har i princip alla. ni kanske kan byta med varandra? :o)

lisa sa...

din syrra verkar vara en bra tjej :)

riktigt skumt med folk som köper två av varje, en för att använda, en för att spara... spara tills närdå? det är ändå bara muggar!