måndag, oktober 22, 2007

tråååk 2

En annan sak som är tråkig är när man faktiskt har väldigt nära till en fruktaffär, så är den bara skit. Nästan inget ekologiskt alls, gammal ful frukt och dålig koll på sorter. När man nu bemödat sig att gå dit för att slippa tråkfrukten på Hemköp. Dessutom var deras fyrakronorschokladkakor, föga förvånande, jätteäckliga.

6 kommentarer:

Anonym sa...

då kan man undvika den med andra ord.
fast jag är ingen fruktkille heller

Anonym sa...

Man kan beställa ekologisk frukt och grönt hem till dörren på Arstider.se fraktavgift 35kr.
det är tydligen ofta danska produkter.
mamman

lisa sa...

Ja, man går inte misste om så mycket om man undviker den, förtuom de rostade salta mandlarna, de finns å andra sidan i tobaksaffären på torget också.

Årstiderna levererar inte hit. Eller så var det de som ville att man skulle posta sin nyckel (!) till dem så de kunde leverera. De verkar vara bra annars, jag har kikat på dem. Synd bara att det inte funkade här. De som var liknande levererade till en lokal på Såggatan, men de verkade inte vara lika bra som Årstiderna annars. Men jag håller ögonen öppna. Att få bra frukt och grönt hem till dörren vore ju alldeles underbart!

Anonym sa...

jag förstår inte varför man bemödar sig med att öppna en fruktaffär om man inte har järnkoll på frukt och grönt? då kan man ju inte ens konkurrera med små värdelösa ICA Nära eller Hemköp. fullständigt oacceptabelt!

Per sa...

Ni bor ju nära stans bästa fiskaffär, så varför dalta med frukt.

lisa sa...

precis, ska man tvunget ha affär får man veta vad man pysslar med!

men jag är ju ALLERGISK mot fisk, det är tyvärr inte ett alternativ.