Sikta. Jag har denna förmiddag siktat över mjöl, vaniljsocker och kakao. Jag har dessutom kommit över min rädsla för recept där man inte får smacka i hela ögg, utan bara gulan (eller vitan, men det är ännu oprövat). Jag har nått oanande höjder i mitt hemmafruskap. Och ni som ska komma hit och dricka glögg imorgon får bedömma resultet.
Igår pratade jag med en f.d kollega i telefon. Han undrade om jag bakade något, nu när jag var arbetslös. Det var det jag ska att jag skulle göra, nämligen. Ägna vintern (ja, i säsongssammanhang är det vinter oktober-mars) åt att baka. Och det blev nästan ironiskt, när jag kunde räkna upp lussekatter och pepparkakor som veckans produktion. Hade han ringt idag hade jag kunnat lägga till chokladkakor och saffransbiscottisar.
helt ok produktion
SvaraRaderaeller hur? Jag planerar att konkurrera ut bageriet på toppen!
SvaraRadera