måndag, mars 24, 2008

BrödBildBevis


Brödet blev jättebra. Men något lantvetemjöl fanns inte i affären, så det fick bli fullkornsvete. Gick lika bra det, vad jag vet. Jag bakade havrebaugetter också, av bara farten. Ännu en vecka när jag slipper äta köpebröd. Ett litet steg mot brödindustrin, ett stort steg för själen. Eller nå´t.

2 kommentarer:

johanna sa...

jag är så dålig på att baka bröd. det är min själ som är utarmad eller nåt sånt, jag kan inte baka, jag får ingen ro!
kan man prenumerera på bröd hos dig, du bakar ju jämt :o)

lisa sa...

Haha, vi äter tyvärr upp allt. Hemligheten med att baka bröd är att man kan göra det samtidigt som man gör annat, till exempel latar sig. Hemlighet nummer två är att hitta ett bra recept och följa det lite halvnoga. Recept på mjöl- eller gryn-påsar bruakr vara bra. Prova grötbullarna på Axa´s ekoligiska havregrynspåse, de är kalasbra!