tisdag, maj 20, 2008

Bizarrt på jobbet

1. Jag har en arbetskamrat som tog med sig en halv chokladboll att fika på efter lunch. I en liten medicinkoppsliknande tupperware-bytta. Jag vet inte vad som var konstigast, att man sparar en halv chokladboll och bemödar sig att ta med den till jobbet, eller att fika på något som ser ut som ett bajsprov. (Chokladbollen hade varesig cocos eller pärlsocker på, det hade rationaliserats bort). Förklaringar som "jag har diskmaskin så det är inget besvär" eller "vi åt så många igår att vi var tvugna att lämna en" gör det hela nästan ännu bättre. Jag är i alla fall imponerad över att hon då inte åt den sista igår, det hade jag lätt gjort, och blivit kräkmätt.

2. Jag fick av en besökare höra:
Du skulle bli en alldeles utmärkt polis! Hahaha.

7 kommentarer:

sericea sa...

det där med polis drömmer jag oxå om! Tänk att med lagen i ryggen gapa och hötta åt folk, köra som en biltjuv och bryta mot femtielva budord samtidigt!
Ack ack...


Äckligt det där med brunbollen. Konstig männska som tar med den till jobbet. Ät upp den direkt för fan.

Sa jag att jag vann Daimhjulets stjärnvinst på Liseberg nyligen? och inte tog jag med några halvätna till jobbet iaf! men jag är jävligt trött på Daim nu alltså..

Anonym sa...

det borde innebära livstids arbetsförbud på botaniska om man gör påd et viset! eller på alla arbetsplatser förresten! /davidinho

Cliff Hanger sa...

Jag har också fått höra att jag skulle bli en bra polis. Det verkar på sätt och vis lite lockande. Men jag är för fysiskt feg, tror jag. Vad faller det på hos dig?

Anonym sa...

hos lisa faller det på att hon hatar snutar. punkt. spamspamspam
http://nejnejnej.wordpress.com/
=) /davidinho

lisa sa...

Davidhino hade rätt angående polisfrågan... Dessutom är jag för kort för att få bli kravallpolis, och det hade ju klart varit det enda alternativet.

Fundera grönt sa...

OM jag blir nyfiken på VEM det var med brunbollen. hahaha Men det kan ju vara nån ny stjärna förstås.
Polis? Sa du till att de inte fick cykla genom fina parken?

lisa sa...

Fundera: Det var ingen ny stjärna. Gissa på du...

Jag sa åt en besökare att hin inte fick köpa våra uppgrävda primulor och pulsantillor, bara lökarna. Det gjorde henne väldigt generad. Cyklister och hundägare är jag ännu hårdare mot :)