onsdag, augusti 13, 2008

Sugen

Jag är verkligen sugen på Alex James bok om sin tid i Blur. Jag köpte till och med en Bkurskiva för ett tag sedan, jag som aldrig köper skivor. Har dock gått och retat mig på att boken endast verkade finnas på engelska, men nejdå, i dagarna kommer den ut på svenska. Så nu behöver jag bara reta mig på att den än så länge endast finns inbunden. Och att jag är helt sjukt pank. Mindre än femti spänn om dagen, det är min inte så roliga budget från och med nu. Tur att jag hade ett sparkonto att länsa, annars hade det varit ännu värre. Alltså, jag vet inte, men är det inte förbjudet att vara så här pank om man är äldre än 22 och har en relativt fast anställning i alla fall för tillfället? Är jag inte lite för vuxen för att inte kunna shoppa när jag vill? Eller är det så att jag blivit vuxen nu, den här sommaren som har varit min pankaste någonsinn, känns det som. Jag har blivit så vuxen att jag vågar spendera mina pengar, för jag har äntligen lärt mig att det faktiskt kommer in nya? Fast jag vågar inte lita på det riktigt, riktigt. Tur att jag har en man som kan försöjra mig. Mouahaha.

Sensmoralen i det hela kanske är att man ska ge fan i att köpa skivor, för då har man senare inte råd att köpa böcker.

3 kommentarer:

sericea sa...

du är inte ensam. efter att ha tagit det här viket med sjukt dåligt betalat känner jag mig som den nya tidens fattighjon! i stockholm behövde jag ALDRIG tänka på pengar, men nu vänder jag på slantarna som bara fan.
att vara fattig suger!

lisa sa...

Eller hur!?! Jag träffade en fd kollega, som visserligen har haft ett stort projekt, men han hade fått upp lönen till 24000. Suck, orättvist.

sericea sa...

uffa! fast mkt bra att veta, så dom inte gnäller om man jämför med Stockholmslönen! den låg uppåt där... ack those were the days...