torsdag, augusti 21, 2008

Tröttnat

Hjälp!

Jag har tröttnat på att ha jeans på mig. Från att ha varit en jeanspersonlighet i väldigt många år, sisådär sedan mellanstadiet då man inte fick ha mysbyxor längre, till mitt stora förtret, har jag alltid haft jeans. Men nu känns det ofantligt tråkigt, obekvämt och uttjatat. Så vad ska jag ha på mig? Man kan ju till exempel inte ha kjol när det regnar?

9 kommentarer:

Helena Ferry sa...

Jag tröttnade nog i gymnasiet nån gång och har inte haft jeans sedan dess. Går alldeles utmärkt. Det finns ju massor av andra byxor som sitter mycket skönare än hårda, jobbiga jeans... Jag fullkomligt älskar mina mörkgrå snyggbyxor av märke STOCKH LM från MQ, fast just nu har jag lite för mycket mage för dem... så just nu har jag faktiskt gravidjeans, fånigt nog. Fast de är åtminstone otajta...

sericea sa...

varför inte ha kjol när det regnar? ta på gummistövlar, varma strumpbyxor, snygg kjol o kofta o vips är du värste fräck i trista regnet.

o som Helena säjer finns det massor av andra byxor, i justa färger oxå, bara ut och jaga!

annars är ju myxbyxor aldrig fel! :o) hahahaha!

Anonym sa...

håller helt med, har börjat tröttna på jeansens osmidighet och slitage i grenen. dessutom blir det så äckligt när det regnar. trodde först att det var för att man var kraftig som jeansen slits i grenen efter något år bara, men alla verkar ju vara drabbade av detta. men för killar är det å andra sidan jävligt svårt att hitta snygga chinos och liknande, man vill ju inte se ut som en gubbe, än. :) /davidinho

lisa sa...

Får helt enkelt ge mig ut och leta, när lönen kommer :)
Jag köre kjol och gummistövlar häromdagen, men jag kände mig lite för mycket som ett litet barn. Kanske bara måste vänja mig.
Grenslitage är ett problem som drabgbar alla. Det är jeansens kassa kvalisort som det är fel på.

Rekan sa...

Det finns ju sådana där lädergrejor som man har utanpå jeansen som cowboys har. Snyggt och funktionelt :)

lisa sa...

Absolut! Men då måste man väl ha jeans under?

sericea sa...

ja chafs (chavs? tjafs? hur stavas det? utan nåt under blir lite kinky måste jag säja :o)

fingerspitz sa...

Jag som tyckte att du var snygg i stövlar, kjol och strumpbyxor.

lisa sa...

tack!