fredag, september 05, 2008

Saker jag tycker om

1. Att sova en skvätt efter jobbet, och inte behöva tvinga sig själv att vakna för att man annars inte kommer kunna somna på kvällen vilket man måste för att man ska upp till jobbet dagen efter.
2. Falukorv. Ska man äta kött ska man äta allt kött, inte bara snobba sig med findelarna. Och fulkött gör sig defenitivt bäst i falukorv. Mmmm. Gärna med stuvade makaroner, men där går mina husmorsskills bet.

4 kommentarer:

johanna sa...

men stuvade makaroner är inte så svårt som det verkar. så länge du inte kokar makaronerna direkt i mjölk, då går det åt hellsicke.
koka som vanligt i vatten fast ta bort dom liiite tidigare än att dom är klara. sen kör du på med mjölk och mjöl enligt recept och simsalabim har du stuvisar!

Anonym sa...

Man behöver inte ens mjöl, koka som sagt som vanligt, häll av vattnet, häll på mjölk som sakta får koka in. Ev. kan det behövas en skvätt mjölk till. Krydda med salt, vitpeppar och en gnutta socker. Det är mormors recept1
Kram
Mamman

lisa sa...

nej, det är inte lätt, det är en myt. Eller så är det som med cosmos eller ringblommor, det är lätt för alla andra men omöjligt för mig. så det så.

johanna sa...

cosmos är inte jättelätt men ringblommor kan du faktiskt inte misslyckas med. det går inte. det är förbjudet.