torsdag, oktober 02, 2008

Stjärnor i sopebilen

Det reklamas vilt för det nya tv-programmet "Stjärnor på is". Ett gäng (före detta?) kändisar ska lära sig att åka skrillor. Som gammal konståkerska tycker jag dock att nja, det är inte så spännande. Och dessutom alldels för likt Let´s Dance. Ge de så kallade kändisarna ett riktigt jobb istället!
Jag vill se Stjärnorna som trädgårdsarbetare, tänk er Adam Alsing gå loss med klippon, Bert Karlsson sitta och pösa på redskapsbäraren och Mat-Tina flamma med ogräsbrännaren. Eller kanske Stjärnorna i sopebilen (RobinssonRobban släpar blöta kompostsäckar), Stjärnorna på dagis (småstjärnorna har i och för sig redan sänts, men här tänker jag mig till exempel Orup som pedagog), Stjärnorna på vägkrogen (Anna Skipper steker flott), Stjärnorna på bilfabriken (eller just det nej, det finns det ju snart inga i Sverige, men annars skulle jag vilja se Robert Gustavsson montera baksäten), Stjärnorna på McFjonken (Blossom flippar burgare), Stjärnorna som telefonförsäljare (Alice Bah Kunkhe med sin lenaste sammetsröst försöker kränga en prenumeration på kalsonger till just dig),eller kanske Stjärnorna på vårdhemmet (Anna Book torkar bajs). Det kallar jag kvalitets-tv det.

3 kommentarer:

schmut sa...

men du har ju idéer!
Röda mattan på MacDonalds hade jag velat se. låta finfina Josefin Crawford sänka frittes i olja och sedan dela sunkig lägenhet med Tilde, Markoolio, Lena PH, Dregen och alla de andra som dyker upp i sådana här grejer.

schmut sa...

och släng in lite gamla dokusåpa-kändisar också. det känns som om det hade varit ett revanch för Linda Rosing och de andra som faktiskt har arbetat med händerna en gång i tiden.

lisa sa...

Precis, det kanske bara skulle vara för dem att återgå till sina vanliga knegaryrken de hade innan de blev kända, och låta en tv-kamera haka på?