måndag, november 17, 2008

PiffatIbland, när man är hemma hos personer som har det så där snyggt hemma, väcks ett sug att göra om hemma hos sig själv. Har man då tur, så har man redan ett par redigt snygga gardiner liggandes som väntar på att bli uppsatta, en viss lust att putsa fönster, ett gäng krukor och lampor som behöver byta plats. Och vips, så har man piffat.

(Men det är tur att det bara är två bilder, för andra sidan av rummet är inte alls piffat. Obäddad säng, högar med kläder och damm. Fast det kanske man inte ska erkänna).

4 kommentarer:

schmut sa...

jag får ångest av hennes blogg. försökte intala mig att det var så fint för hon hade nog varken barn eller djur, men det var lite svårt nät det var barn-attiraljer i vart och vartannat foto.

man kanske ska storstäda, fotografera allt man äger...och sedan sprida ut fotona lite allt eftersom så att det ser ut som om det är välstädat alltid?

lisa sa...

Jag har varit hemma hos henne, och det är alldeles lagom jättefint, förutom ett rum där vi inte fick se :) Jag blir snarare belämd av vädligt sparsmakade hem, som mer känns som kataloger än hem.


Jag tror på att se till att fota de delar man precis har städat, fort som fan innnan det blir stökigt.

fingerspitz sa...

Jag får väl lägga ut bilder på vårt skräprum så att ångesten lättar lite... eller så kanske det är dags att städa.

Städa halva rum är annars en lösning som jag ofta använder mig av.

lisa sa...

Jag tror att städandet av halva rum är bra, förutom att det blir lite bökigt att gå kräftgång så att man hela tiden har ryggen mot det fula :)