lördag, januari 03, 2009

Bizarr mängd bokshoppingDet är halva priset på allt på Ebbes på Stigbergstprget. Jag kan meddela det nu, när vi varit där och köpt alla bra pockets som vi inte redan har...
Idag lyckades vi slå till på åtta böcker + det näst nyaste numret av Elle Mat&Vin för den sammanlagda kostnaden av 45 spänn. Och två och ett halvt nystan garn. Och när vi ändå var i farten, fyndade jag Hannus Mat för 45 spänn även den, på ICA. Det är helt okej för mig om det regnar några dagar nu.

Böckerna vi köpte var
2 x Denise Mina (Glasgowjournalistdeckare)
Katarina Wennerstams Smuts
Uppdrag: Mamma
Maria Kuchens De behövande
Emma Hambergs Brunstkalendern
John O´Farells Det bästa av två världar
Ken Conners Elitstyrka SAS

Hmmm... jag tror det får bli en ny bokbytardag lite längre fram i vår. Det är inte precis som att de här får plats i bokhyllan.

Garnet ska vara till en filt av mormorsrutor som jag påbörjade igår och som räddade tågresan från att bli olidligt tråkig.

9 kommentarer:

johanna sa...

Denise Mina är mycket bra! Jag har läst allt av henne!

Och bokbbytardag är jag med på! Äntligen har jag lite böcker att byta med!
Fan vad många utropstecken det blev i det här inlägget!
:o)

Johan sa...

"Det bästa av två världar" tyckte jag var bra när jag läste den.

fingerspitz sa...

Vad bra att ni har varit där och rensat då behöver ju inte jag känna att jag har missat några fynd eftersom ni redan har tagit dem.

förresten så har jag ett nytt bakbloggtips, varsågod
http://www.bakplaten.blogspot.com/

lisa sa...

Jag har lyssnat på en Denis Mina på talbok, men ajg tyckte den var lite för rörig för att vara som talbok, man kände att man behövde "blädddra tillbaka" ibland, så de passar nog bra som bok.

Den bästa av två värdar tvingade jag maken att köpa, jag har redan läst den och gillade den verkligen.

Vi har tagit alla fynd förutom de vi redan hade hemma, så du får komma och botanisera i vår bokhylla sedan:) Tack för bakbloggstipset, ska kollas upp snarast!

Per sa...

Ken Conners Elitstyrka SAS är mycket bra. Ska helst läsas med mycket politisk strategi och taktik i bakhuvudet. Lärorik.

lisa sa...

HAHAHA! Maken har stått och hållit i den där boken flera gånger tidigare, och jag har slltid sagt: det där ser ut som en bok som typ Per skulle gilla... Och nu fick han äntligen tummen ur och köpte den.

Johan sa...

Åh, mormorsrutor!!!!! Min mamma höll på med ett sådant överkasst/filt i över 30 år men nu är det färdigt. Det finns inte två likadana rutor på hela stycket. Det är väldigt mycket nostalgi för mig.

lisa sa...

Mormorsrutor rockar. Eller ehhh.... ja.
Jag blir lite orolig, för jag hade tänkt att det här skulle vara ett evighetsprojekt, men igår kväll när jag lade ut alla rutorna visade det sig att jag bara har hälften kvar, ungefär. Men det kanske är trådfästandet och ihopknåpningen som tar längst tid...

Johan sa...

Det ÄR ett evighetsprojekt ;-)