söndag, februari 01, 2009

Finaste köket


Efter en stunds hemnetknarkande så här på kvällskvisten föll jag handlöst för det här köket. Minus tapeterna, men annars blir det inte bättre än så här. Så. Ge oss jobb så vi får mera lån och kan flytta till det här fina köket. Nu tack.

7 kommentarer:

Snegurotjka sa...

Det var verkligen ett jävligt fint kök! Nu måste jag hemnetporra lite bara för det.

johanna sa...

ohhh ahhh.
jag har oxå hemnet porrat lite :o)

lisa sa...

Visst blir man helt kär? Ååååhhh vad livet är orättvist!

Helena sa...

Intressant att smaken är som baken. :) Jag faller pladask för kök som ser nästan vulgärt nya ut i stället. Och jag hatar skjutluckor... (inklusive skjutdörrarna till våra garderober vi har i sovrummet) Men jo, det var fint ändå. På ett lite så där nostalgiskt "titta det ser nästan ut som hos farmor och farfar"-vis. :)

lisa sa...

Jag tänder nog på skjutluckor. Så måste det vara. Det och sådana där "krokhandtag", som också fanns i köket på bilden. Gamla sommarstugekök är det ideala, utséendemässigt, så då är det kanske inte kosntigt att det ser ut som "hemma hos farmor och farfar" :) Däremot är ju nya kök lyxigt fräscha och lättstädade, det kan jag ge dem!

Jo sa...

Jag håller med dig Lisa. Jag skulle kunna köpa ett helt hus om jag bara fick de där luckorna/skåpen!

lisa sa...

I det här fallet behövde man bara köpa en trea, för 890 000 om jag minns rätt. Typiskt retligt, så nära men ändå så långt borta från att ha en chans...