söndag, februari 08, 2009

Gårdagens gottigheter


Igår åt vi kanske världens godaste korv. Av lamm. Och efter det, en semla. När vi sedan skulle ner på stan, var det lika bra att promenera. För att bli av med lite av mättnadschocken, innan öl skulle drickas...

Kvällen spenderades på Tre Små Rum, där det auktionerades ut ett gäng Närke Stormakts Kaggen. Intäkterna gick till välgörande ändamål, och vi hade turen att knipa en flaska. Lika god som vanligt, och även om pengarna inte hade gått till en pk sak så är den värd det. Trevligt arrangemang i vilket fall, bra initiativ. Att dricka öl för en god sak har man ju gjort förr, men då har det varit ganska så mycket mer äcklig öl.

Jag drack även Nynäshamns DIPA, som var god men lite omotiverat stark, och Mikkellers Simcoe Single Hop IPA, som var riktigt god. Alltid kul och lärorikt att dricka öl med en dominerande humlesort, en vacker dag kanske man kan bli bra på att namnge vilken humle som är med i vilken öl.

På vägen hem råkade vi slinka in på Rover en sväng. Och det är ju lite som att komma hem. I love Rover, så är det bara.

2 kommentarer:

Cliff Hanger sa...

Korv, semla och öl... hoppas att det blev en rejäl promenad!

lisa sa...

Ja, 45 minuter ner på stan och 45 minuter hem. På det kanske man gjorde av med kalorier motsvarande en halv semla... Hmm, snart kommer vi rulla fram. Tur att man går på Friskis, och begränsar semelätningen till helgen.