söndag, oktober 18, 2009

Att packa eller inte packa

Det är två veckor kvar tills vi flyttar. Det är väldigt svårt att få tummen ur och börja packa. Jag VET ju att vi inte kommer att behöva 42 kaffekoppar de närmsta två veckorna, men därifrån till att ta steget och packa ner dem, det är svårt. Det är som om det har varit så lång tid kvar tills vi ska flytta, att jag inte kan fatta att det snart är dags.

7 kommentarer:

johanna sa...

två veckor går i ett svisch! börja packa sånt ni verkligen inte använder nu, och torka ur skåpen direkt när du är klar med ett, så sparar man in mycket tid. för sen står man där dagen innan flytten och bara ser att det är SÅ mycket kvar att göra...
lycka till med nya lyan!

Anonym sa...

Kloka ord från Johanna!
Kram
mamman

Fundera grönt sa...

Ett packtips, om du inte redan fått det är att packa böcker bara i halva flyttkartonger och fylla resten med till exempel lakan, handdukar. Blir så mycket lättare att bära...
Börja nu för tusan! Tar längre tid än man tror. Har du slutat säsongen nu föresten? Jag ska dit med klassen i morgon och på onsdag. Onsdag ska vi samla frö med H & H. Yeah.
Nanna

Ms Stiffneck sa...

åh. raringar. börja packa. på med bra musik och packa stötvis i typ 40 minuter, sitt sen i tio minuter och ät choklad eller virka snoppar med öron eller vad som. sen packa igen. det tar alltid längre tid än man tror.

lisa sa...

Jag packade en kartong igår. Med porslin och lakan, jag kan trixet. Och idag har Jonas fortsatt, så det rör på sig.

johanna sa...

ett annat litet tips är att packa en "flyttfika-låda" så du vet var du har några koppar o tallrikar när du ska bjuda flytthjälpen på kaffe efteråt. Så slipper man rota runt i alla jävla lådor o undra var knivar o muggar finns.

lisa sa...

det var ett bra tips! Lyxigt nog kommer farmor med den stora lasagnen till flytten, men kniv och gaffel kommer säkerligen att behövas.