Av
bakningsplanerna blev det här resultatet. De innehåller inte ett spår av pumpakärnor, de glömdes bort på vägen. Baserat på ett gammalt tekake-recept med vetekli, ganska mycket margarin, toppat med linfrö och solroskärnor. Om en stund kommer Pappa och Brorosnor hit, då ska de provsmakas.
7 kommentarer:
Åh, att du orkar. Jag skulle också vilja äta nybakat, men inte tusan orkar/hinner/prioriterar jag att baka...
Men det fina med att baka är att man kan göra det samtidigt som man gör en massa annat (eller ligger och latar sig)! Samtidigt som man tar hand om ett barn har jag dock inte provat ännu. Den effektiva tiden man lägger ner är väldigt liten, det mesta är ju bara väntan på jäsning och gräddning.
Sant... jag är väl mest dålig på att få tummen ur. Jag har bakat cupcakes med Ava i köket ibland och så länge man inte ska lägga en evighet på garnering brukar det inte vara några större problem. Jag kanske borde baka lite i veckan..!
Apropå bakning kan jag rekommendera de här: http://veganena.dagar.se/2009/07/05/focacciamuffins-med-oliver-och-soltorkade-tomater/ Mmmm... om jag hade haft ingredienserna skulle jag nästan ha sprungit och gjort dem bums...
Brödbak är ju ingenting jämfört med cupcakes!
Åh, de där matmuffinsarna verkar supergoda! Jag ahr bara gjort matmuffins en gång, för typ sju år sedan, och de blev inte så lyckade, men nu känner jag att det är dags för ett nytt försök.
Suveräna bullar! Och suverän dryck! Kram!P
Håller med Papi, mkt mkt gott!
Skicka en kommentar