lördag, februari 20, 2010

Pysslat


Den senaste tiden har jag mest pysslat med det här. En present till en liten kille. Eller, inte bara de som är med på bilderna, utan även sjuhundrafyrtioelva olika prototyper, både på klossar och förvaring av dem. Men det blev bra tillslut!

Nu känns det lite tomt på handarbetsfronten, och jag känner mig tillfälligt mätt på sömnad och virkning. Är sugen på något stickat och fluffigt, och eftersom den här vintern aldrig verkar ta slut, kanske det är lika bra att göra en mössa, ett par vantar, eller kanske en sjal till?

7 kommentarer:

Jo sa...

Ooh, det där har jag också funderat på! Jag har ju rätt mkt stuvbitar i velour, perfekt!
Varför inte satsa på en OS-mössa? ;)

Anonym sa...

Jättefina klotsar!!
mamman

lisa sa...

Det var ett roligt projekt, perfekt för stuvbitar! Ja, jag är lite sugen på en os-mössa faktiskt, men kanske i lite mer diskreta färger än blågult :)

LillaGrå sa...

Imponerad! F-n vad jag vill kunna göra sånt där. Sygrejer alltså. Då skulle jag också göra klossar. Nu får man gå till affären och köpa den oumbärliga bebisprylen istället = inte alls lika kul.
Det jag vill ha sagt är att jag tycker du är duktig och att jag är litelite avundsjuk, på både dig och den lilla killen som får presenten.

lisa sa...

Men det är väldigt lätt att sy klossar, rena rama lågstadiesyslöjden, gör ett försök! I alla fall om man gör ganska stora, de små var pilliga.

LillaGrå sa...

Du pratar med en som valde träslöjd. En som inte ens ger sig på att fålla upp gardiner. En som inte ens kan trä maskinen utan att få förhöjd puls... ;)

lisa sa...

Träklossar är ju också fint :)