söndag, mars 07, 2010

Smarrig middag


Igår åt vi god middag. Med tema sött och starkt.
Kycklingvingar
Klyftpotatis
Nachos
Jonas egengjorda salsa med en skvätt Ardbeg i (hemgjord salsa, extremt mycket godare än köpt! Och fräschare! Och egenodlad chili!)
Creamed corn (gräddkokt majs, väldigt smarrigt)

Hur gott som helst. Vi har haft samma tema förut, men då med en whiskysour till fördrink, vilket vi hoppade över igår, det hade varit för orättvist för mig.
Inspirationen kommer ur den här boken; Bourbon Amerikansk Whiskey, av Örjan Westerlund, Jerry Lindahl och Rob Cederlilnd. Den finns i vårt hushåll sedan ett tag tillbaka, och om du blir avis, finns den även på bokrean.
Till det hela dracka jag en Störtenbecker, som nog fortfarande behåller platsen som den minst äckliga alkoholfria ölen, och Jonas drack en Oppigårds Amarillo Spring.

Inga kommentarer: