onsdag, april 28, 2010

Sjukt och frustrerat


Jag har blivit sjuk. Har varit frisk ända sedan evighetssjukan i höstas, så det kanske var dags. Det är en sådan där förkylning som är överallt, mest i leder, bihålor och lungor. Hoppas bebisen har det bra ändå, men den är pigg som alltid. (vårt killnamnsförslag, som i alla fall jag förknippar med Vildingarnas land, passar väldigt bra på den än så länge).
Så långa stunder jag orkar sittter jag och smurfar på diverse inredningsbloggar. Och blir så där frustrerat sugen på att städa, inreda, rensa, göra om. Som jag inte alls orkar. Och konstaterar att jag kan nog inte lägga ner mitt muminmuggsamlande ännu. Inte med den här fina säsongsmuggen som ännu inte står i min samling.


Det känns som att det får vara stopp på klädshoppandet så länge jag ser ut som att jag svalt en moppehjälm nu. Den här klänningen fick jag dock ett våldsamt habegär till, frågan är om jag ska köpa den nu för att använda den sedan?

5 kommentarer:

Jo sa...

Klart du kan köpa den och använda sen! Den är för övrigt jättesnygg! :)

lisa sa...

Visst är det så att alla behöver minst en ny randig klänning till varje sommar?

Sofia sa...

Jag köpte en jättefin rödblommig klänning när jag var i typ 7e månaden och lät den hänga i garderoben som en påminnelse om att det faktiskt en dag kommer tillbaka en normal kropp. Det var skönt där i slutet, när jag var trött på magen!

lisa sa...

Jag köpte klänningen idag, känns bra att ha på lut och längta efter!

Anonym sa...

Jättefin klänning och muggen är bara så ljuvlig!
mamman