lördag, maj 29, 2010

SuperfyndenHäromdagen hämtade Johanna upp mig för en loppistur. Även hennes döttrar var med, och vi avverkade sammanlagt fyra stycken loppisar. Min "hemloppis" och tre i Frölunda. Lyx!

Även om den kommande bebisen egentligen inte alls behöver fler kläder, kan man ju inte motstå när man har hjälp av en Personal Shopper som både har god smak, egna barn och en barnmorskeexamen. Hon måste ju bara veta vad mer en bebis kan tänkas ha behov av för outfits. Och Johanna har ju en näsa för fynd, plötsligt hade hon, på Reningsborg, nosat fram en hel korg med retrobabykläder, för fem kronor styck. Korgen var nästan tom när vi gick därifrån, och det var lite pinsamt när mannen i kassan började räkna högt hur många plagg jag skulle betala för... Men kolla, vilka fynd!

6 kommentarer:

Thepas sa...

Fullkomligt bedårande!! Jag är så avundsjuk! Vi var hemma hos mannens föräldrar och rotade lite i deras barnklädeslådor och kom hem med kanske tio snygga plagg från slutet av sjuttiotalet men det mesta börjar bli för litet för Theodore nu. Det var länge sedan jag loppisfyndade och jag borde göra det snart, om det finns några snygga barnkläder kvar dvs.

Jo sa...

Åh, vilka fina! :) Superfynd, indeed!
Borde inte Kikkoman vilja ta sig ut nu ungefär?

lisa sa...

Haha, det finns inga snygga kvar på Reningsborg :) Men de hade nog varit för små för Theodore ändå. Mest har jag hittat snygga Lindex-babykläder på loppis, de här var ett undantag, men har man tur och är ihärdig tror jag man kan hitta retrokläder även i lite större storlekar.

Jag tänker att Kikkoman defentivit borde vilja komma ut nu, men han/hon har väl inte fattat vilka snygga kläder som väntar... Men egentligen är det tre veckor kvar till beräknat datum.

fingerspitz sa...

äntligen lite bilder, jag kände att jag inte riktigt hann med att ta in alla skönheter.

lisa sa...

Precis, här har du något att dregla över :)

Anonym sa...

oh va fint! -kom in här från fingerzpits blogg.