fredag, juni 11, 2010

Inbokat

Så där. Nu har jag bokat en klipptid tre dagar innan Kikkomans beräknade ankomst. Känner mig lite elak mot frisörskan, men det var helt okej att avboka om det skulle vara så att det blir barnafödande istället för klipppning.
Jag ser ut antingen som en muffin, eller som Carl Bildt när jag är oklippt. Ni kan ju tänka er att jag är lite intresserad av att hinna klippa mig, så att inte Kikkoman ropar Mamma! när han eller hon ser Bildt på tv.

2 kommentarer:

Helena sa...

Får väl hoppas att du hinner med det då, för sen kommer det med största sannolikhet vara lågprio ett tag. :)

Åh, vad roligt att det snart är dags! När vi sågs sist syntes det knappt att du hade en babybulle, jösses vad tiden går.

Ava älskar bäbisar (särskilt att peka på dem och säga "Bäbis!"), så vi kommer gärna och hälsar på sen när Kikko är stor nog att utsättas för våra baciller.

Vårt arbetsnamn på Eventuellt Kommande Barn är för övrigt Bob. Första namnet blev ju ett palindrom på A, så det följer logiskt.

lisa sa...

Jag kanske till och med lyckas bli så långhårig att jag går över gränsen och slutar se ut som Carl B om jag inte hinner klippa mig innan? Det vore intressant.

Åh, ett besök av er och Ava ser jag fram emot!

Bob? Fint! Kort och koncist ska det vara. Våra riktiga namnförslag till Kikkoman är korta och bra, det är mest arbetsnamnen som är långa.