fredag, juli 02, 2010

Dagens radiotips


Idag pratar Fingerspitzskan om loppis på P4 Extra. Och om en viss loppisutflykt... Inslaget börjar cirka 45 minuter in i programmet, och jag är så impad av Johanna att hon är med!

5 kommentarer:

Anna sa...

Själv har jag gjort många sköna fynd på Ebbes Hörna/ Bellevue och såklart Saron/ Brunnsgatan. Bodde granne med Saron en period, och det var inte helt lätt... Fyndade ett badkar en gång. Har man vägarna till Småland och är hängiven loppa skall man absolut besöka loppisMeckat Emmaus i Björkå. Mmmmmm. Och Erikshjälpen i Vimmerby samt Möjligheternas Hus i Emmaboda. Loppgasm ;-D

lisa sa...

Saron har jag, konstigt nog, bara varit på en gång, och aldrig på Ebbes i Bellevue. Ebbes på Stigbergstorgets bokhörna har däremot fått sig en och annan påhälsning, så himla bra att kunna köpa pocketar så billigt!
den senaste tiden har jag mest varit på Erikshjälpen, som i och för sig inte heter Erikshjälpen längre, i Mölndal. Gött med en "hemmaloppis" som man lär sig att fynda på!
Kupan i Varberg är en annan favorit.

litet hus sa...

och den var typ exakt ett år sen! lika tropiskt sommarväder, men inte så många loppisfynd och bad för mig den här helgen...

lisa sa...

varken bad eller loppisfynd för mig heller den här helgen, men vi kanske borde köra en favorit i repris nästa sommar?

litet hus sa...

givet!