torsdag, juli 22, 2010

publicerat


Man skulle kunna tro att han är blyg, den där gullungen. Men det är bara jag som inte riktigt kan bestämma mig om huruvida det där med att publicera bilder på sin lilla unge på det stora internet är bra eller dåligt. Hur tänker ni?

5 kommentarer:

Helena sa...

Ja, det är lite kluvet det där. Jag gör det ju, som du vet. Vi har ju familj och vänner långt bort och det är det smidigaste sättet att dela med sig av Ava till dem. Dessutom hade det känts konstigt att censurera bort Ava ur mitt liv när jag nu publicerar allt annat... men visst, lite mer restriktioner gäller där. Försöker att inte posta osmickrande bilder, nakenbilder eller bilder som är roliga på hennes bekostnad, typ... även om gränserna är luddiga!

LillaGrå sa...

Ja, jag publicerar bilder. Men ju äldre barnet/barnen blir desto färre blir det. Nioåringen syns nästan aldrig i bloggen och V syns mer sällan nu än när han var nykläckt.

lisa sa...

det blir ju roligare om man har bilder, absolut!

Ms Stiffneck sa...

Jag tänker mig att det går någon slags gräns när barnen börjar gå och prata och man tydligare ser deras person, karaktär och individualitet. Jag publicerar ju inga personfoton alls. Just för att jag tidigare när jag bloggat efter ett tag känt mig så naken. Så mycket av mig legat ute. Så att säga.

Anonym sa...

Ja det är tveksamt! man kan ju skicka bilder via mail till dom som man vill dela med sig av.
mamman