onsdag, september 08, 2010

HöstoutfitÅh, nu när jag inte länge är gravid kan jag ju faktiskt börja ha min finfina kappa, påminde mamma mig om. Genast önskar jag mig lite kallare väder bara, idag är det nog sisådär tjugo grader och inte alls kappväder. På bloggen En mammas dag - Weronica, såg jag de här fina handskarna som jag funderar på att investera i att ha till kappan sedan när det blir ytterligare lite kallare. Jag har ett par väldigt fina skinnhandskar som jag ärvt av en väldigt rar släkting, men de är jag så rädd att tappa bort att jag nästan inte vågar använda. Ett par nya skulle nog bli använda mer, och med tanke på att kappan fyndades för 150 spänn, borde jag ju kunna kosta på mig lite dyrare vantar.

5 kommentarer:

Helena sa...

Prova tidiga morgonpromenader, det brukar vara jäkligt kallt när jag går till jobbet. :)

lisa sa...

Ja, jag ska bannemej börja gå ut direkt när Max vill gå upp, vid 06, så jag får använda mig av kappan redan nu!

Jo sa...

Klart du ska ha ett par fina handskar till den tjusiga kappan. Det måste ju vara något slags etikettbrott att bära vantar av något slag till en finkappa? :)

Olivia sa...

åh, vilken fin!! röda handskar är ju skitsnyggt. Det har jag letat efter länge men aldrig hittat några som var tillräckligt långa.....

lisa sa...

ja, vantar kan man ju inte ha till, möjligtvis ett par ganska tunna, tjusiga handlesvärmare.
Jag hoppas att handskarna är tillräckligt långa, lite svårt att se på bilden (men det kanske står på hemsidan, har inte kollat...)