onsdag, september 22, 2010

Inte ropa hej 2


Jaha, nu har han slutat sova på nätterna också. En jobbig natt gick att ignorera, två gick att tänka att nu, nu blir det bättre, men när fyra av hem är helt miserabla, då är det inte roligt längre. Det som började gå så bra! Vart var det nu igen jag la den där nappflaskan?

Inte för att jag tror att det hjälper, men nu säger jag hejdå till kaffe på ett tag. Hellre det än att slopa alla mjölkprodukter o.s.v. Vi har dumpat minifom-dropparna, och jag tror egentligen inte att han har ont i magen, så då får det bli en okaffig diet ett tag på prov. Bönor och lök känns också ganska lätt att utesluta, men choklad, som också är en klassiker i "ta det försiktigt när du ammar"-kategorin, blir värre. Vi ska nämligen ha barnvakt ikväll. Och gå på chokladprovning.

6 kommentarer:

Fundera grönt sa...

Jag tror att det är lugnt med allt sånt där på den där klassiska 'listan' bara man äter varierat och inte överäter något. Äter du BARA choklad och räkor en dag blir nog du också taskig i magen... liksom.
Nanna

lisa sa...

Ja, det är ju mest logiskt egentligen. men vad gör man inte för att ha gjort allt :)

Fundera grönt sa...

Nej precis, jag vet, men det blir ju bara JOBBIGT och man känner till slut att man inte kan äta NÅNTING. Så onödigt och tar bara energi.

Anna sa...

Har du provat låta Max somna liggandes på mage?

lisa sa...

Nej, jag har varit lite feg på det, men nu när han lärt sig att vända sig ska jag prova!

Anna sa...

Ja, jag vågade mig på denna manöver först med andra barnet... BVC är ju duktiga på betona riskerna med denna sovställning. För oss blev det en aha-upplevelse; Märta sov som en gud! Det var säkert inte bara för att hon sov på mage, utan en kombination av det och hennes grundpersonlighet. Hon gillar att softa helt enkelt. Och Valter the Orosfis vaknar fortfarande, som 8-åring, första av alla (kl 6 alla dagar).