måndag, oktober 18, 2010

Ny vagnÄn så länge har Max under hela sitt liv färdats i den här vagnen, en Teutonia Fun som vi blocketfyndade innan han föddes. Liggdelen är dock väldigt liten, och den senaste tiden har alla vagnnedläggningar akompanjerats av illskrik i protest.
Stora killen kräver stora vagnen. Så i helgen har jag, med viss fläckborttagningshjälp av Mamma, fixat till Max nya vagn. I den här får han plats även när han har stora overallen på sig, och han kan dessutom sitta och kika. Populärt som sjutton, i alla fall under gårdagens långa inkörningsrunda. Men jag tror jag ska byta tillbaka till originalhjulen, blir så nervös att de andra ska trilla av.
Det syns inte så tydligt, men jag har skurit till ett liggunderlag att ha underst i vagnen, och klätt det med hellyhansentyg. Hela vagnen har tvättats, och så har den pyntats med ett gäng reflexer. Med mormorsrutefilten från Max Gammelfarmor blir det riktigt mysigt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Va kul att han gillade att sitta i den! Max är väldigt social, precis som du ville vill han vara med hela tiden och kolla läget!