tisdag, maj 02, 2006

det har kommit fram

att oj, en hel del kompis-från-förr, kompis-man-gillar-men-aldrig-träffar, några man känner lite så där halvt, att de också läser här ibland. Oj, det tänkte jag inte på. I min värld vara det bara de som känner mig väldigt väl och de som jag aldrig träffat som kunde läsa. Så nu blev det lite läskigt. Hej granne, liksom. Men ni är välkomna ni med.

8 kommentarer:

Cliff Hanger sa...

De är luriga de där som läser regelbundet men aldrig visar sig, t.ex. här i kommentarsfälten. Jag har några sådana också. Kul att de läser, men varför ska det vara så svårt att plita ner någon kommentar NÅGON gång, bara för att presentera sig liksom. Sånt vore trevligt.

Anonym sa...

håller med , det hör till hyffs att flagga sin närvaro.

vet du hur du hittade din blogg förresten lisa?

lisa sa...

håller också med, killar.
El_P: hur jag hittade min blogg? Menar du din? Tror jag hittade den genom en kommentar. Tror det var så för er båda. Det är ju så man hittar guldkornen :)

Anonym sa...

Ja, det är lite otäckt när man träffar någon och de redan vet allt man berättar för dem. :)

Anonym sa...

heheh så fel det kan bli.

jag menade så här:

vet du hur dina gamla bekanta hittade _din_ blogg?

lisa sa...

el_P: Aha, då förstår jag. Tror att de hittade hit genom andra kompisars bloggar, som jag kommenterat på.

mikebike sa...

ja det är fan jobbigt att träffa på människor man känner men ändå inte så slösnackar man lite och så kläcker de att de läser bloggen.... kusligt ibland... det är ju inte alltdi man tänker på vbad man skriver

lisa sa...

det är ju det där att dom plötsligt vet en massa saker om en som man själv inte vet om dom. Men det kanske inte betyder att alla behöver blogga, det skulle bli så krångligt.