måndag, september 04, 2006

Maos lilla röda


Jag har en krukväxt som är inte bara släkt, utan faktsikt en del av, en växt som Mao en gång hade på fönsterbrädan. (För sticklingar är samma individ, inte en släkting till originalet).
Eller var han nu hade den. Eller om det var hans fru.
Nu blommar den.

8 kommentarer:

Hanna sa...

Tamejtusan det coolaste jag hört idag.

lisa sa...

Är du riktigt snäll kan du få en stickling!

Anonym sa...

står den på den vänstra kanten på fönsterbrädan?
:)

lisa sa...

Nej, men det borde den, defenitivt. Krukväxtplaceringar som subtil humor, det är nå´t det!

Hanna sa...

Åååååååå. Fast om jag dödar sticklingen kommer jag få en extra runda i skärselden. Fatta vad taskig karma jag skulle få om jag tog död på maos ättling! :)

lisa sa...

Jag har redan dödat en... men om jag sprider en hel kommunistarmé med sticklingar från den jag har som lever och frodas, blir jag nog förlåten. Och du med.

T sa...

åh jag vill ha en stickling!! jag tror inte att jag känner dig, tjuvläser din blogg första gången idag pga undvikande av studier, men vi känner rordrom gemensamt och han kan gå i god för att jag skulle behöva den. Jag hade en gång en aloe vera som hade växt i nelson mandelas trädgård men den försvann med en sambo som flyttade. Och det var inte på långa vägar lika hardcore.

Anonym sa...

Inser att det var ett bra tag sen du postade ditt ursprungliga inlägg, men syster och kamrat, om du och din växt lever, ge mig ett vårtecken! Låt mig vårda en stickling och sprida den vidare.

Skicka iväg ett mail till Quazolia@hotmail.com

Vänligen
R