onsdag, januari 17, 2007

Principbeslut

Nu måste jag fundera lite. På hur hemlig jag ska vara. Hur mycket om jobbet jag ska berätta. Berättar jag lite, kan jag råka berätta allt. Och det vill jag inte. Funderar och biter mig i tungan...

5 kommentarer:

SixesAndSevens sa...

Äsch då, berätta nu! Du är bland vänner! ;)

Helena sa...

Eller så berättar du allt för mig över en fika? :)

Allvarligt talat - jag vill gärna träffa fler bra människor i Göteborg och du är ju en potentiell sådan. Dessutom är vi lika långa (du skrev det i min gästbok för en evighet sedan, såg jag när jag bläddrade igenom den för att se om du angett nån mailadress nånstans, vilket du inte hade)! Lust att ses? Maila mig gärna isf... [t.ex. mitt förnamn men vad som helst går bra egentligen][snabela]dagar.se.

För att ytterligare spä på eventuella bloggstalkervibbar du kanske plockade upp nu kan jag berätta att: Jag drömde om dig inatt! Min mamma hade köpt värsta coola boken med massa snygga bilder i. Och så visade det sig att den handlade om dig och du bodde i en lägenhet som såg ut som en djungel och var fylld av flaxande fåglar och märkliga djur. Konstigt, du som inte ens gillar djur. :)

lisa sa...

ha ha ha! visserligen har jag rätt så mycket krukväxter, men en djungel? Och med djur?

I verkligheten är jag ganska blyg. Ska fundera lite om jag vågar maila dig :)

:sericea: sa...

men men, vad är det för jobb nu dårå?
säsong eller fast?

Helena sa...

Haha... Nu insåg jag just hur smart jag var förut. Om du blev förvirrad för att jag påstod att du inte angett nån epost nånstans i min gästbok... här är förklaringen:

Jo. Jag letade alltså efter en epostadress i min gästbok. I vanliga webb-visningen av min gästbok. I gästboken där jag har plockat bort visningen av epost av spamskäl... inte i databasen där fältet faktiskt finns...

Så jag hade visst en epostadress till dig.

Suck.