torsdag, januari 25, 2007

Så.

Påmind om teknikens under och alltings bräcklighet har jag ägnat morgonen åt att säkerhetskopiera bloggen. Det borde ni också göra. Kanske inte min, men er egen.

Synd bara att jag blev tvungen att använda Anteckningar. Måste skaffa tillbaka Word till datorn. En blogg blir inte vad den borde vara i Anteckningar. Det blir bara bokstäver i långa rader. Men nu finns de där. På två ställen. Tryggare, trots allt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Förklara hur.

jag vill också backa upp

SixesAndSevens sa...

Har du kopierat varenda inlägg till anteckningar??? Eller fattade jag fel? Ett sånt slit. Alla kommentarer med?

lisa sa...

Jag körde utan kommentarer. Så här:
Plocka fram en hel månads inlägg ur arkivet (jag arkiverar månadesvis). Börja längst ner på sidan och markera, man behöver bara börja så blir alla inlägg markerade. Tryck sedan Ctrl C, in med markören i Anteckningar och så Ctrl V. Svårare än så var det inte. Men, som sagt, det blir inte snyggt.

lisa sa...

Aha. Det låter ju mycket enklare. ska prova.

Anonym sa...

Nu ska jag väl inte vara den.. (Fast nu är jag ju det iaf) Om man använder Wordpress. Som även finns som weblogg så har man möjligheten vill jag minnas att göra en backup och spara på hårddisken.

Fast jag vill minnas att funktionen finns i blogger också. Att man kan exportera bloggen till ren text, andra bloggsiter typ. (Ifall man får för sig byta)