torsdag, april 05, 2007

Dåligt med firande

Än så länge måste jag erkänna att jag är besviken på påskfirandet i det här hushållet. Visserligen ligger lammsteken i kylen, men den får inte ätas förrän om två dagar. Påskekrimmet behagade inte komma fram i tid, och godis är det sorgligt tomt med.

Får ta mig en tur till tjorren. Det ryktas om thaimat till kvällen, och det är ju också lite påskigt.

4 kommentarer:

Helena sa...

Jag har handlat rejält med godis idag i alla fall. Vår påskmiddag blir hemgjord falafel, halloumi, ägg, potatis, tzatziki och lite sånt. Påskigt? Nu är det det. :)

Men vet du vad mer som är påsk? EFIT! Ett foto i timmen! Det är officiellt dags igen nu på lördag, påskafton. Du är ju sugen, det vet jag ju! Seså! Kom ihåg det nu! Sätt en lapp på badrumsspegeln eller på annat strategiskt ställe, det brukar jag göra...

lisa sa...

Åh, det ska jag bannemej göra!

Jag har inhandlat ohyggliga mängder godis nu. Helgen är räddad:)

Helena sa...

Själv sitter jag och funderar på hur länge man ska vänta på påskkärringar... har lagt fram lite godis ifall nån skulle dyka upp. Får man äta upp det om de inte kommit än? De borde väl sova nu, såna där små. :)

Eller så har de en annan uppfattning än jag om vilken dag barn ska påska på och så dyker de upp nån annan gång när vi redan svullat i oss allt. Ujuj.

lisa sa...

Haha! vilket dilemma! Här bor bara pensionärer och andra bloggare, så jag kan lungt trycka i mig allt godis själv. Eller ja, tillsammans med min man.