måndag, april 21, 2008

Premiärer i långa banorIdag var det premiär för att äta frukost utomhus. (Andrafrukosten alltså, den vid nio, inte den första vid sex). Det var premiär för att jobba i t-shirt, och trekvartsbyxor. Premiär för lågskor istället för kängor.
Efter jobbet var det premiär för att äta kulglass ute. Och för maken var det premiär, överhuvudtaget, för att äta LejonetochBjörnenglass.
Sist, men defenitivt inte minst, var det premiär för att börja använda mitt alldeles nya, alldeles egna, hett efterlängtade makro!

6 kommentarer:

Anonym sa...

...det var även världspremiär för klotet att gunga, även om hon inte såg så mycket för det övre däcket där hon satt på det nedre lilla :] /davidinho

SixesAndSevens sa...

ah, makro.. vad kostade kalaset?

sericea sa...

men jisses vad sen du är! jag har kört med lågskor i en månad nu, t-shirt o trekvartsbyxor väntar jag lite med, det lätt att förivra sig o bli kall! men lunch har vi ätit ute på monsterbalkongen i några veckor nu o frukosten intages numera med fördel på samma plats. :o)

lisa sa...

haha, var gungeningen uppskattad?

makor var en halvpresent, jag betalar min del när jag får tillbaka på skatten, så än så länge har det inte kostat ett öre. Mycket bra deal :)

Sen? kanske det. Men till mina skodons försvar måste jag säga att kängorna är bra mycket frächare än skorna i alla fall.

El_Pedro sa...

körde lakritspuckpremiär igår och fortsatte den idag :)

lisa sa...

Bra! har man väl premiärat ska man fortsätta!