måndag, oktober 20, 2008

God smak


Estrella har börjat med salt&vinägerchips, vilket är mycket bra då man numera slipper vara välstrukturerad och gå till English-shop.
Fishermans Friend har kommit med svartvinbärrsmak, och det är ju så klart det ultimata och varför har inte det alltid funnits? Nu finns det i alla fall.
Carnegie finns, kanske bara precis just nu, på Bishops på fat och den var så god så god. Snälla se till att den finns där ständigt. Och gärna någon mer stans, så man slipper gå till Bishops. (Nu är man ju så illa tvungen, eftersom det är porterfestival).

I övrigt undrar jag om det finns något lätt trix som inte innebär inblandning av sjukvården för att få reda på huruvida man har bihåleinflammation eller ej. Eller om det är så att jag mest bara har ont i ansiktet. Eller om det är allergi. Det har hur som helst kommit och gått sedan i somras, och just idag verkade det vara en bra dag att kulminera.

3 kommentarer:

Per sa...

Har de börjat med det nu, jag ska stödköpa direkt. Konsumentmakt när den är som bäst, man stödjer produkter som man vill ha lättillgängliga. Det är ju dessutom mustsäsong, jag ligger lite under mitt vanliga snitt även i år.

lisa sa...

Menar du Carnegien? den finns tyvärr bara på Bishops, och de har bara gjort tre fat. Men jag undrar vart man kan skriva och tjata på att de borde göra mer.

lisa sa...

Jag fegar lite på musten, det känns för tidigt. Å andra sidan har jag börjat äta clementiner, så då är musten inte långt borta. Är lite sugen på att sätta en sats glögg också, men kan inte riktigt bestämma mig om det är värt besväret.