måndag, oktober 20, 2008

Konkat

Nu har waynes slagit igen. Inte helt otippat. Jag var där sammanlagt två gånger, så det känns inte som att jag kommer sakna det.

Jag hoppas på en bra restaurang som delar ölutbudet med Jeffrys (d.v.s så som det var innan), alternativt indisk takeaway eller, allra helst, pub med real-ale och ett i övrigt smaskigt ölutbud, kunnig personal och backgammon. Då skulle jag nästan kunna tänka mig att jobba där själv.

7 kommentarer:

Johan sa...

Nej nej nej, ingen pub med real ale, på krypavstånd. Det kommer bli fördärvet för mig ;-)

lisa sa...

Hahaha, joooo! Vilket roligt fördärv det kommer att bli!

Johan sa...

Jag är redan fördärvad ;-) Rover ligger alldeles för lätt tillgängligt på hemvägen från jobbet. Jag behöver inte en till bra pub SÅ nära. Fast det vore onekligen gott, haha.

Per sa...

Känns ju som att de missbedömt läget ganska ordentligt. Visst för att det flyttar in borgare i Majorna i en hiskelig mängd, men de vill ju bara bo där, de fikar mm som vanligt nere i city. Risken är väl snarare att Majorna snart blir som Lunden, nära stan men stendött.
Finns ju många exempel på hur stadsdelar blivit hippa för att det varit mycket alternativa aktiviteter där och kafeer mm. Men givetvis kan det gå åt andra hållet också.

lisa sa...

Att ha ett waynes där kändes lite overkill, det är som du skriver Per, bratsen fikar inte här, de bara bor här. Och jag är dels väldigt trött på rödvinsvänstermajorna, dels lite rädd för att det ska bli än mer borgare som flyttar hit och förvandlar det till ett ställe man bara bor på.
Här på gråberget däremot, här är vi bara bra folk :)

Snegurotjka sa...

Men det var väl på tiden! Nu kommer jag att låt som Linda Skugge men jag har sällan träffat på så otrevlig, oproffsig personal. Lortiga barnstolar (ja, dom blir smutsiga snabbt men man kan torka av dom då och då) och äcklig chai latte. Må dom våpen som jobbade där aldrig få jobb på något ställer jag kommer att besöka i framtiden. Hoppas själv på Indiskt take away. Blir bra när man kommer till götet.

lisa sa...

De var liksom så falsktrevliga, som om de gått en charmkurs men bara fattat hälften, alternativt var ironiska hela tiden. Creepy!