onsdag, november 12, 2008

Dilemma 1

Jag har ett litet dilemma. Jag tycker om den här bloggen som få, och den har vuxit till något ogreppbart stort och bra, trots att den allra mest består av strunt och texter och bidler som är faktiskt dåliga. Men jag har hållit på i tre år alldeles snart, så jag börjar bli ganska imponerad av mig själv, av massan av text och uthålligheten/besattheten/beroendet av att blogga. Nu börjar jag dock ångra mig lite att jag valt Blogger och inte Wordpress. Och det känns övermäktigt tråkigt att flytta alla inlägg härifrån och dit. Att bara säga hejdå till det här, och skaffa en flång ny blogg, skulle vara som att hugga av sig svansen lite. Men det skulle bli snyggt och svanslöst, det skulle det.
Jag har redan en wordpressblogg också, som jag inte publicerar det jag skriver, utan bara som ett slags ehh... dagbok? Det är de allra ruttnaste tänkta sakerna som hamnar där, de som man inte vill hänga ut för vädring alls. Den är inte alls välanvänd, och ni behöver inte känna att ni kommer dö oinformerade om en massa väsentlighter. Men den gör ju att jag ibland trots allt kan wordpress-gotta mig. Och då får jag mersmak.

Så. Hur ska jag göra?

7 kommentarer:

Per sa...

vad är fördelarna med worldpress? Jag skulle aldrig orka bry mig så mycket att jag skulle byta. Men å andra sidan så är ju mitt intresse för layout obefintligt.

Cliff Hanger sa...

Häng kvar här. Blogger duger.

lisa sa...

Det är snyggt, och verkar gå att ändra mycket mer smo man vill, och det är omväxling...

johanna sa...

jag tycker wordpress är meckit och fulare än blogger. men det är jag det.

lisa sa...

Men det kan bli snyggt, det är min teori.

Fundera grönt sa...

Jag fattar inte heller. Men känns det kul att byta så kan väl det skälet räcka egentligen?

lisa sa...

Jag kanske bara är onödigt sugen på förändring :)