tisdag, december 15, 2009

Juliver

Jag har blivit sugen på att ha en julgran i år. Måste vara hormonellt.

9 kommentarer:

Helena sa...

Haha! Det är nog bäst att passa på, nästa år kommer ni vilja undvika allt som hänger och dinglar och skräpar och kan välta och... :)

Vi har faktiskt aldrig haft en riktig gran hemma hos oss. Vi äger inte ens en julgransfot. I år var jag sugen på en minigran och det fick bli en från Classe för 60 spänn. Lite lagom sådär...

lisa sa...

ja, med en sexmånadersmänniska lär det inte gå att ha gran... vi äger inte heller julgransfot, eller något att hänga i granen, så en Classeolle-variant kanske skulle vara något för oss med. Eller så går jag ut i skogen och stjäl en liten, liten gran, lagom stor att ha i kruka. Hmmm...

Helena sa...

Ja, den varianten har jag gjort något år också. Ganska gulligt med en riktig pyttegran!

Det är iofs möjligt att en sexmånadersmänniska kan hålla sig på behörigt avstånd från granen om den inte är för vild. Sexmånadersmänniskan alltså, jag utgår från att granen är ganska stillsam bortsett från ett och annat barrsläpp. Men det är klart, risken är ju ganska överhängande för att den inte stannar där man sätter ner dem när den har hunnit bli så pass gammal... åter igen, sexmånadersmänniskan alltså, inte granen. :)

Helena sa...

Juliver förresten, det kanske kan vara ett namn på en sexmånadersmänniska? Varken Gulliver eller Oliver eller Julle, men nästan. :)

Helena sa...

Det är roligt med många kommentarer, va? :)

lisa sa...

Åh, underbart med många kommentarer! tack!

Juliver... jag tänkte på det när jag skrev det, att det ser ut som ett namn. Tål att funderas på. Vi har inte så många killnmansförslag annars, mitt förslag på Billy blev nedröstat, Jonas hävdar att man inte får döpa barn efter en bokhylla.

Helena sa...

:D

Ms Stiffneck sa...

klart ni ska grana!

jag har alltid gran. det är fantastiskt mysigt/fint/jobbigt/ och skönt att få slänga ut sen.

lisa sa...

Det är ju det där med att kasta ut den, och alla barren, som inte känns så lockande...