lördag, januari 09, 2010

Snyggaste puffen

Kolla in den här sittpuffen. Hur snygg som helst, en sådan här ska virkas, helt klart! Men kanske i ganska tunna matt-trasor istället för det tokdyra föreslagna garnet?
Kommer passa finfint i cowboyrummet!

Det verkar finnas mycket snyggt på Pickles, jag får nästan inspirationsöverdos och vet inte vart jag ska börja! Och tipsarn om Pickles är supertipsarn Hello Tiger. Där hittar jag även länken till Emmas designblogg, som i sin tur fick mig vidare till Varpunen, en blogg som jag absolut inte förstår, då den är på finska, men shit vilket fint barnrum! Vilken säng!

3 kommentarer:

LillaGrå sa...

Åh himmel vad fin den var. Synd att jag är totalt handikappad när det kommer till textilarbete. Men kanske, kanske att jag kan övertyga någon släkting...?

johanna sa...

ah emmas blogg har jag hängt på ett tag. aningens för ljusa inredningar men ibland kommer det guldkorn. O Tigern är värsta tipsaren :o)

lisa sa...

Jag tror att den inte alls är svår att göra egentligen, det luriga tycker jag brukar vara att veta när man gjort klart ett varv och börjar på nästa, men om man markerar med en liten garnsnutt (som man tar bort när man är klar), brukar det gå bra.

Emmas blogg är en sådan jag glömmer bort, men alltid hittar fint på när jag väl kommer ihåg.