tisdag, mars 09, 2010

Idag.


Jag fick så himla fina tulpaner av Farmor i lördags! De står fint, slår ut rejält, och doftar så gott! Verkligen skillnad på tulpaner och tulpaner, jag tycker ofta att de bara slår ut lite halvt och sedan bleknar bort. Tacka vet jag de som slut ut ordentligt och sedan vissnar på ett snyggt sätt!

Idag har det varit en intensiv dag. MVC-besök, häng och datorsupport hos Mamma, två timmars promenad i solen, storhandling och hemsläpning av två hurtsar. Hurtsarna är de superfina gamla Tore från IKEA, men de hade tyvärr fått glyceringstänk på sig som var svårt att få bort. Hade tänkt ha dem till bebisens kläder med en bänkskiva ovanpå, så det blir lite snygg yta att ställa grejjer på, men det visade sig att skivan var för kort och bred, så vi får se hur det blir. Det var i alla fall en bra idé från början, som kanske blir till ett bra resultat tillslut.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det vill gärna bli bra!
Det är väl ett bra ordspråk eller uttryck?!
Så ge inte upp.
Vackra tulpaner!
mamman

lisa sa...

Efter lite ommöblering blev det bättre. Och de pyttesmå kläderna ligger nu sorterade i storleksordning i en av Tore. Allt som fattas är strumpor och pyamasar, men det hinner vi nog med på 100 dagar.

Anonym sa...

Jag har nog en bordsskiva i källaren. Om du är intresserad så får du komma hit och kolla.

Anonym sa...

forts...
Kram!P

lisa sa...

Låter klart itnressant! Men ajg vill ha en skiva som bara är så bred som hurtsarna är när de står brevid varandra, alltså inte en hel "skrivbordsskiva", så det beror lite på hur lång din skiva är?