Åh, Ölrepublikens lunchmeny. Den kommer och läskas varje måndag. Jag undrar hur jag ska lyckas övertala min man att följa den här hemma? Alltså, att han lagar? Blir liksom lite dyrt att åka in och äta lunch där varje dag. Och lite för ansträngande. Och lite för orättvist att jag inte kan dricka någon god öl till.
MÅNDAG
- BACONLINDAD KÖTTFÄRSLIMPA MED GRÄDDSÅS , POTATISMOS OCH RÅRÖRDA LINGON
- GRAVAD LAX MED DILLSTUVAD POTATIS OCH HOVMÄSTARSÅS
TISDAG
- RAGGMUNK MED STEKT FLÄSK OCH RÅRÖRDA LINGON
- UGNSBAKAD KOLJA MED BACON, KAPRIS, VITVINSSÅS & POTATISMOS
ONSDAG
- FETAOSTFYLLD KYCKLINGFILÉ MED RATATOUILLE OCH RÅSTEKT POTATIS
- STEKT VITTLINGFILÉ MED DANSK REMOULADSÅS & KOKT POTATIS
TORSDAG
- HEMMAGJORD PYTT BELLMAN GRÄDDSÅS OCH STEKT ÄGG
- ÅNGAD TORSK MED PERNODSPETSAD VITVINSSÅS & KOKT POTATIS
FREDAG
- BIFF LINDSTRÖM MED VITLÖKSSMÖR,TIMJANSKY OCH STEKT POTATIS
- PARMALINDAD KUMMEL MED DUCHESSTOPP SAMT RÖDVINSSÅS
2 kommentarer:
Väldigt trevlig meny, men hoppa fisken!
mamman
ja, så klart.
Skicka en kommentar