onsdag, juli 07, 2010

Många idéer, men de fastnar på vägen

Det finns så mycket jag vill blogga om. Men jag är som en urvriden trasa, det finns ingen ork att transportera alla fina blogginlägg från min hjärna, genom händerna, tangentbordet, in i bloggen. Jag har så många bra idéer, egentligen. "Viktiga" saker att skriva om, så som färgen på askarna på värktabletter, könshårsfrisyrer, och ja, en hel del annat. Förhoppningsvis kommer de så småningom. Funderar på att köpa en iphone för skatteåterbäringen, för att ha hela härligheten lite mer tillgänglig, men jag velar. Skulle ju också kunna vara präktig och betala flera månders CSN-räkningar, och därmed inte behöva ta ut så många föräldraledighetsdagar, och slippa sätta Gullungen på dagis när han är yttepytteliten.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Max är 2 veckor, du sover inte i sträck, du finns till för honom och den energi som blir över kan inte räcka till bloggning! Var det jag brukar tjata om? Javisst ja, var sak har sin tid!
mamman
eller ska jag skriva mormon, men jag är ju inte din mormor och nu är du ju mamma själv.

lisa sa...

förvirrat det där, vem som är vem :)

lisa sa...

fast mormon är du väl indå inte?

Ms Stiffneck sa...

:) återkom gärna till det där med könshårsfrisyrer. skulle vara intressant att se dig utveckla din tes rörande vad det nu är du kommit på angående *harkel* könshår.

/postpubertal tjej på trettio somrar.