torsdag, juli 08, 2010

Regn


Idag har det regnat. Hela dagen, vad jag vet. Ganska skönt. Vi har varit inne och myst, maratonammat, bakat bullar och sovit. Och inte haft ett dugg dåligt samvete för att vi inte gått ut på promenad, för det slipper man vid ösregn om man är yngre än tre veckor. Eller, det är väl så att föräldrarna slipper.
Idag har jag även vunnit en traderaauktion med en muminbody, som jag har försökt få tag i länge men hela tiden blivit överbjuden. Nu blev den i alla fall vår, för 13 kronor. Kommer passa gullungen perfekt, om ett tag, när han vuxit i den. För övrigt växer han så det knakar. När han föddes var han 51 cm, nu 53.6. På BVC är de väldigt intresserade av att räkna ut hur lång han kommer att bli när han blir vuxen. Tjatar hit och dit om kanske 177, men med en felmarginal på +/- 5 cm. Som om det var viktigt. Så länge han inte blir extremt kortväxt eller så lång att han inte kan ha vanliga kläder spelar det ju ingen som helst roll.

4 kommentarer:

Hanna sa...

Dom är för roliga på BVC. Kör ert eget race, ni känner Max bäst av alla. Glöm inte det!

Anonym sa...

Jag håller med! Är ungen frisk och glad, sover, äter och skiter så är allt bra!
mamman

lisa sa...

Men tääänk om han blir 176 istället för 177? Då passar ju inte de kläder vi har bunkrat upp inför hans tonår, då vi planerat att inte släppa ut honom ur lägenheten...

Ms Stiffneck sa...

tjitt!
tretton spänn! du är traderahaj.