onsdag, januari 11, 2006

kreativa dagar på jobbet

De senaste dagarna har ajg och min kollega varit otroligt kreativa på jobbet. Vi har hittat en hel massa andra sätt som vi skille kunna försörja oss på.
1, rensa folks källarförråd åt dem och ta snuskigt mycket betalt
2, designa, sy och sälja gosedjur som ser ut som skadedjur
3, tillverka och sälja talande papperskorgar, typ sådana dom hade på Mc Donalds när man var liten (inte för att jag fick gå på McDonalds när jag var liten, men man har ju hört ryktena)
4, tillverka och sälja ett slags bokhylla som man har i taket, och liksom knäpper fast böckerna så de sitter fast med framsidan neråt, på ett sätt som var myclet finurligt uträknat, tog lång tid att komma på och framför allt var svårt att förklara.

Med dessa briljanta affärsidéer ska vi nu ta och ringa upp vår gamla företagsekonomi-lärare, och be honom genast dra tillbaka våra dåliga betyg, för nu har vi lärt oss. Det finns inget som sporrar en att komma på nya idéer på företag så bra som att inte ha det bra på jobbet... visst är vi smått genialiska?

2 kommentarer:

Jesper sa...

Vad ska papperskorgarna säga? Det vore trevligt om de berättade en kort saga eller kansek någon rolig anekdot, så att man på så sätt kände sig uppmuntrad att lägga sitt skräp i papperskorgen och inte på marken bredvid papperskorgen som ju annars faller sig så naturligt att göra.

lisa sa...

Hmmm... det tål att tänkas på. Affärsidén är inte helt färdigarbetad kan amn säga.