tisdag, januari 10, 2006

sex på tv

Vem, jag undrar bara vem, har gett BigBrotherLinda plats i tidningen att gnälla om det nya snusk-programmet i TV? Ursäkta, men det är lite för sent för att man ska kunna ta vare sig dig Linda, eller kvällstidningrna på allvar. För sent att bli feminist och hålla på sig, lilla vän. Du har redan haft sex på tv. Synd för dig att du ångrar dig, men det skulle du tänkt på lite tidigare. Det är frivilligt att vara med i dokusåpor. Det är frivilligt att vika ut sig, och visst, gör du det, men kom inte och låtsas vara nån moraltant efter det.
Och förresten, på tidningen såg det där sexet i kvällens "skandal-tv" mest ut som en väderkarta. En sån där som visar hur molnen rör sig.

3 kommentarer:

Cliff Hanger sa...

Djurkadaver - fantastiskt! Har du satanister i ditt bostadsområde? Jag tror faktiskt att jag gjorde mig skyldig till en felsortering idag *skäms*. Jag lade nämligen en bananfluga som jag dödat bland hushållssoporna, inte i kärlet för djurkadaver.

Apropå Linda Rosing, tänkte ungefär som du när jag läste det där. Att just hon ska moralisera, det var väl ändå den mest osannolika personen! Ibland överträffar verkligheten dikten, eller vad det nu heter.

lisa sa...

satanister och pensionärer och gud vet vad...

lisa sa...

apropå Big Brother numera seriös-linda så ryktas det att hon numera har färgat håret brunt. Men en bimbostämpel tvättar man inte ur lika lätt som en hårfärgning.