måndag, februari 06, 2006

några reflektioner om snöröjning

Så var det dags igen. Hur går det med användningen av ozonlager-förstörande produkter egentligen? Jag trodde vi hade kommit överrens om att öka den där växthuseffekten?
Jag undrar en sak. Om man har problem att få ut sin bil från sin parkering, till exempel för att det är snö i vägen och man bara har blankslitna sommardäck, borde man inte då se till att stanna hemma eller åka kollektivt? Vad är det som säger att det blir bättre sedan, då man forcerat den första snövallen? Tror folk på allvar at det inte finns snö i innerstan, utan bara på deras parkering, så att det är lungt så fort de kommit där ifrån? Och tror de att de, om de har svårt att komma ut från sin parkering, kommer ha det lättare att komma in på den igen när de kommer tillbaka och det har snöat ännu mer?
Och vad är det för fel på folks sko-tänk? Visst, vill man vara fin får man lida pin, men kom inte till mig och gnäll när du fått slask i pumpsen. Skaffa buffalos om det ska vara så märkvärdigt, så du inte når ner med foten i snön!
Dagens dummaste kommentar: "Varför tar dom inte och gräver bort all snö?".

Inga kommentarer: