måndag, mars 27, 2006

Inget är som väntans tider

Nu har jag äntligen fått en beräknad nedkomst.
Onsdag eftermiddag närmare bestämt. Känns spännande, lite overkligt. Har väntat så länge nu att jag nästan inte kan tro att det är sant. Har varit en hård väntan. Men nu. Att jag äntligen sak få hålla i Underverket. En alldeles egen! Bara min! Inget lån här inte. Dopnamnet blir Margot. Så ska hon få heta, min alldeles egna lilla bäbisdator. Oj vad det ska bloggas från den!

8 kommentarer:

mikebike sa...

åh grattis. jag vet inte vad ni tjejer gör men killar brukar dricka whiskey och röka cigarr... jag vet ju att du varit i skottland så vad säger du? spring in på cigarren och handla ett par feta cohiba så drar vi några fredsbloss och dricker av dina singlemalt??

lisa sa...

låter finfint! Jag kanske inte är den mest härdade cigarrökaren, men vad gör man inte?

mikebike sa...

vad blev det för nåt då? vad blev det för kön? pc eller mac?

lisa sa...

det blev en pc. Inte ny eller så egentligen, mer en som blivit över i familjen. Så egentligen kansek det är en adpotion, men adpoterade har ju lika stor rätt till aldeles egna föräldrar.

mikebike sa...

ahh så en liten kille då alltså;) ja absolut har adoptivbarn rätt till egrna och riktiga föräldrar. Och det är ju lika emotionellt starka band mellan adoptivföräldrar och deras barn som mellan biologiska och deras. Du blir nog en fin mamma!

lisa sa...

så mac är tjej och pc kille? Hmmm... Vad grundar du det på? (och kom nu inte och säg att du har kollat efter, det vill jag nte veta i så fall.)

lisa sa...

och är inte Margot ett lite väl queernamn för en pojk?

mikebike sa...

macen har vackra former medan pc ofta är ena hårda och kantiga jävlar fulla av skit;)

margot var det ja... ähh kör i vind. tiden håller på att vända uppochner på alla konventioner... fråga åke green