måndag, december 11, 2006

Ohthankgod.

Jag gjorde det. När de erbjuder så snällt. Och sedan satt jag med hjärtat i halsgropen, tänkte på om det fanns någon jag kunde ringa om allt skulle gå fel, tänkte att jag borde haft någon här att hålla i handen. Tänkte på allt jobb jag lagt ner, alla skräckhistorier som jag kanske inte har hört, bara hört att de finns. Att allt bara skulle kunna försvinna. Tänkte på att jag skulle skriva ungefär så här. För att hålla distansen. Det är bättre ibland, att tänka i textmakarläge, istället för på vad som verkligen händer. Efter en stund var jag tvungen att resa mig. Gå några varv i lägenheten, titta lite i en tidning. Försiktigt kika ut från köket in i vardagsrummet. Kasta ett öga på datorn.
Hjärtat kan åka tillbaka på rätt plats nu. Bloggen försvann inte. Allt verkar se ut som det ska, jag har inte riktigt vågat titta så noga. Förr eller senare ska väl alla byta till betablogger. Nu är det gjort. Och det fungerade! Tur.

En vacker dag ska jag säkerhetskopiera också.

Uppdaterad 1:
Men va fa-an. Å, ä och ö funkar ju bara i de löpande texterna. Vad är det här för skit?

Uppdaterad 2:
Näe, jag tycker inte om det här. Och ska jag hitta på rubriker o.dyl till länkarna som inte innehåller å, ä, ö? Det verkar vara omöjligt att hitta hjälp om hur man fixar till. Skit!!!!!! Och så är det fult, det här där man skriver texten. För stora bokstäver. För mycekt valmöjligheter. Jag hatar valmöjligheter, jag borde förstått att det här inte var något för mig, och spjärnat emot in i det sista.
Och dessutom fungerar inte Feedreader som jag vill. SKITTEKNIK säger jag bara. Varför kan inte allt vara som i förra veckan, ungefär?

3 kommentarer:

SixesAndSevens sa...

Om du tar bort allt i "sidebaren" och skriver in det på nytt, då?

lisa sa...

Ska försöka med det... tack!

lisa sa...

Åh, jaaaa! det funkade ju. Så lätt var det.