söndag, mars 14, 2010

Dags igen


Imorgon börjar jag jobba igen. I samma gamla park. Måste erkänna att det känns lite nervöst den här gången, med en mage i storlek fotboll som ska vara med överallt. Planen är att jag ska jobba fram tills en månad innan beräknad nedkomst, så det blir bara två månaders jobbande. Rent socialt ska det bli jättekul, och jag hoppas jag ska orka.

Tidigare säsongsstarter har jag tänkt så här;
2009: Jag är lik förbannat lite orolig, hur ska jag klara av att sova middag på jobbet? Ser ni någon ligga ihopkurad i en buske i en park en stund efter lunchtid framöver, så kan det vara jag. Väck mig i så fall inte.

2008: Arbetsbyxorna är uppsydda. Brödet är bakat, matlådan lagad. HellyHansen och jackan tvättade. Skorna insmorda. Knogen omplåstrad.

2007: Idag är sista dagen. Från och med imorgon ska jag jobba järnet i fem och en halv månad. Med två veckors semester, förhoppningsvis. Jag bara tassar runt här hemma. Vet inte hur jag ska utnyttja de sista skälvande timmarna av ledighet.

4 kommentarer:

Helena sa...

Det kommer nog gå jättebra, men se till att lyssna på vad kroppen tycker! Klokt att inte planera att jobba ända fram. Fin bild. :) Finns det preggo-arbetsbyxor? :)

Fundera grönt sa...

Ha det så kul på jobbet! :)
Jag kommer förbi vid tillfälle och hoppas du är där!

lisa sa...

Det ryktas att det finns preggoarbetsbyxor, men jag ska jobba så kort tid att jag inte tänker investera i ett par, det får bli vanliga byxor under magen istället, och inte de som är med på bilden :)

Kom gärna förbi, du vet vart jag finns!

Kollobarnet sa...

Härligt med jobb i parken! Du kommer så klart att orka och skulle du någon gång bli trött så ta en sniff i ett växthus :-)