fredag, januari 13, 2006

läskigt

Vi har ett telefonnummr som ganska många ringer fel till. Man tror det är lätt att komma ihåg, men när man väl ska slå det så blandar man ändå ihop siffrorna. Det verkar vara ett gäng som har liknande nummer som folk ska ringa till och tror att de kan numret till, men alltså hamnar hos oss.
Idag hände det dock något stort. Alldeles nyss faktiskt. Självaste Hennes Majestät Drottningen ringde hit! Och frågade efter Hanna och Dani! I alla fall lät det så. Nu kommer jag undra i resten av mitt liv vilka Hanna och Dani är.

5 kommentarer:

Cliff Hanger sa...

Jag känner bara till en person som heter Dani (eller Dhani som han stavar). Det är den där ljushåriga killen från A-teens.

lisa sa...

Hmm. Det kan vara han, och den där Hanna som hade någon slags Ricki Lake wannabe-telkshow för några år sedan. Drottningen kanske ville tala ut om något?

Anonym sa...

Hur presenterade hon sig, ringer hon och säger att det är drottningen?

lisa sa...

nej nej, hon fick ju vara lite undercover. Hon sa inte alls vad hon hette, hade inte ens bemödat sig att tänka ut något alias, men jag kände igen henne på rösten minsann!

lisa sa...

igår ringde det fel igen. Det var varken drottningen eller kungen. Möjligtvis någon prins vars bästa språk inte var svenska.